Onderstaande reviews werden door clienten geplaatst voordat het reviewsysteem Klantenvertelen.nl werd geactiveerd. Bedankt iedereen voor de positieve reacties!

Jan Hamelink: “Ik wens iedereen die ik rijles gegeven en gecoached heb heel veel geluk, gezondheid, rijplezier en veel veilige kilometers toe! Ik stel het zeer op prijs als je nog eens van je laat horen en een bericht in het gastenboek achterlaat.”

Marion uit Piershil. Beste Jan, 15 jaar mijn rijbewijs en graag veel kilometers gereden. Krijg ik ineens angst in tunnels, gelukkig snel werk van gemaakt en jouw hulp gevraagd. Na 2 inspirerende lessen heb ik het gevoel alles weer onder controle te hebben. Ik raad dan ook alle mensen met een bepaalde angst, ga er zo snel mogelijk mee aan de slag en zoek hulp. Jan bedankt !!!

Peter uit Strijen. Rijschool Belhamel is ideaal voor iedereen die een barrière moet overwinnen om achter her stuur te gaan zitten. De lessen waren ontspannen en gezellig. Na een kleine maand lessen heb ik mijn rijangst achter mij gelaten en heb ik mijn mobiliteit terug!

Annette uit Den-Haag. Beste Jan, Even een berichtje. Ik ben nog aan het oefenen op de snelweg. Nog geen grote afstanden. Onlangs alleen naar Pijnacker gereden over de A4 en terug via de A13, met de TomTom. Gisteren naar de school van mijn dochter in Oegstgeest in het donker en harde regen over de A44. Dat vond ik heel erg moeilijk. Vooral omdat ik nauwelijks zicht had. Maar ik blijf doorzeten. Stap voor stap, kleine stukjes.

Sarah uit Oud-Beijerland.(in 1 keer geslaagd) Ik heb vandaag mijn rijbewijs afgehaald en heb net een stukje gereden in mijn vaders auto. Dat is wel weer raar na bijna een week en natuurlijk voelt alles net iets anders. Alles is verder goed gegaan en ik ben weer veilig thuisgekomen. Ik wil je heel erg bedanken voor alle lessen. In het begin zag ik er zeker weer tegenop om weer te gaan lessen maar langzaamaan ging het steeds beter. Heel erg bedankt voor de fijne lessen en hopelijk tot ziens!

Jeanette uit Mijnheerenland. In de krant een advertentie van rijschool Bel-Hamel gespecialiseerd in rijangst gelezen wat mijn leven veranderde.  44 jaar met rijangst na 2 ongelukken met vrachtwagens, daar moet ik het proberen dacht ik! Bij deze  rij-instructeur voelde ik mij gelijk op mijn gemak. In 16 maanden veranderde die gevaarlijke grote wagens door Jan in mede weggebruikers. Zijn kalmte en rust overwonnen mijn angst en nu kan ik zeggen op ruim 63jarige leeftijd heb mijn rijbewijs gehaald op 11 april. Bedankt voor alle wijze lessen. Een dankbare leerling. Dus overwin je rijangst bij:Bel-Hamel.

Priscilla Kaijen. Vandaag eindelijk 18! Vandaag ook precies een jaar geleden dat ik me aller eerste rijles kreeg van de beste rij-instructeur Jan Hamelink. En nu vandaag me eigen auto ophalen. Ik kan van de zenuwen gewoon niet meer slapen.

Michel Vollebregt.  Hoi Jan, Allereerst en voor zover ik het nog niet gedaan heb wil ik je nog bedanken voor de lessen. Ik voelde me goed op mijn gemak tijdens de lessen en dat is natuurlijk heel belangrijk. Sowieso is deze week erg goed voor mij. Vanmorgen heb ik een leuk sollicitatiegesprek gehad en vanmiddag gaan we naar een vermoedelijk leuk huis kijken.

Esmeralda Naaktgeboren. Hoi Jan, Heel erg bedankt dat ik mede door jou mijn rijbewijs heb gehaald. Ik heb echt een leuke tijd gehad tijdens het lessen. Ik vond het altijd leuk om te gaan rijden en ook de lessen vond ik altijd heel gezellig, maar natuurlijk niet alleen maar gezellig, natuurlijk ook gewoon het serieus leren rijden. Maar af en toe een bakje koffie bij de BP op Barendrecht was een welkome afwisseling. Daarnaast vind ik ook dat ik goed begeleiding heb gekregen naar mijn examen toe en mede daarom heb ik in 1 keer mijn examen gehaald. Nogmaals heel erg bedankt voor de leuke en goede lessen! Esmeralda Naaktgeboren, ex-leerling Ik heb trouwens vandaag m’n rijbewijs echt opgehaald! Echt nog onwijs bedankt voor alle leuke lessen en de begeleiding naar het examen toe. groetjes

Corienne Farjon. Hallo Jan, Zoals ik had beloofd, hier een reactie voor in het gastenboek. Na zolang twijfelen , had ik besloten om het toch nog maar eens te proberen. Mijn angsten overwinnen door toch in de auto te stappen en mijn rijbewijs te gaan halen. Door de telefoon liet Jan het er niet bij, en maakte gelijk een afspraak. De eerste en beste stap, want ik kon er niet meer onderuit terwijl ik dat nog wel in overweging nam.. Vanaf de eerste rijles heeft Jan er vertrouwen in gehad . Waar ik het niet meer zag zitten, sprak Jan mij weer moet in. Waar ik te overmoedig werd, zette Jan me weer met beide benen op de grond. Nu ik hem heb eindelijk na zoveel jaar mijn rijbewijs gehaald en tuffen we overal naar toe. Soms moet ik dan een beetje lachen , want ik hoor Jan nog steeds in gedachten alles zeggen over de manier waarop ik rijd. Volgens mij rijdt hij met iedereen die bij hem les heeft gehad nog steeds een beetje mee. Ontzettend bedankt Jan. Groeten.

Dag Jan, Ik heb veel plezier gehad tijdens het lessen. Nog bedankt voor het les geven. Groetjes, John

Hai Jan, Heel toevallig ben ik zondag, noodgedwongen, in de auto gestapt en heb mijn man naar het ziekenhuis gebracht. Waarschijnlijk zal ik vanaf nu vaker moeten rijden omdat mijn man zijn elleboog gebroken heeft en geopereerd is. De komende weken zal hij dus niet kunnen rijden. Toeval bestaat toch niet. Jan…. Groetjes Joke

Jelly van de Merwe. Ik ben een vrouw van 52 jaar. Twee jaar geleden heb ik een verkeersongeluk gehad. Ik ben op de fiets aangereden door een auto met als gevolg blijvend letsel aan mijn elleboog en een verkeersangst. Heb eerst een jaar aan mijn revalidatie gewerkt, maar merkte toen al dat het me heel veel stress en spanning opleverde om deel te nemen aan het verkeer zowel als voetganger, fietser of passagier in de auto. Als voetganger en fietser ging het wel steeds beter, maar in de auto werd de angst steeds erger. Daardoor durfde ik na twee jaar niet meer de auto in en de snelweg op. Iets wat ik altijd heb gedaan en nu door angst niet meer durfde. Het maakte van mij een onzeker iemand. Ik merkte dat ik hier zonder professionele hulp zelf niet meer uit kwam. Deze hulp heb ik gevraadg bij een psycholoog die gespecialiseerd is in rijangst na een verkeerstrauma en ben door hem daarna door verwezen naar Jan Hamelink om weer wat rijlessen te gaan nemen. Jan heeft mij op een rustige manier en met veel begrip voor mijn rijangst weer deel laten nemen aan het verkeer. Hij heeft mij hierin heel goed begeleid. Ik kreeg ook opdrachten tussendoor om zelf de snelweg op te gaan, eerst met mijn man en daarna alleen met eigen auto. Alles bij elkaar ben ik heel blij dat ik deze stap naar professionele hulp heb gezet. Het heeft mij eerst wel heel veel stress en spanning opgeleverd maar het gaat nu steeds beter. Ik stap nu na 11 lessen zelf weer de auto in zonder spanning en stress. Heb zelfs al weer een keer naar Friesland gereden en heb mijn zelfvertrouwen weer terug gekregen.Ik ben dus heel blij dat ik deze stap heb gedaan. Jan bedankt.

Daisy Simons. Hoi Jan. Ik heb net mn rijbewijs opgehaald en ben nu lekker aan het touren. Het is wel wennen dat er niemand naast je zit. Bedankt voor alles!

Suzanne de Jong. Het is alweer even terug dat ik je berichtje kreeg…hier dan weer eentje terug… Mn auto is gemaakt! Ze vonden een signaalstoring in het koelsysteem van mn auto. Normaal geeft je auto een signaaltje door als het te warm wordt, zodat de auto zichzelf gaat afkoelen, dat deed ie dus niet meer door die storing, en daardoor werd het warmer en warmer, en ging het dus ook zo stinken. Ik ben al een aantal keer op en neer geweest naar Leiden, en hij doet het weer super! Het is echt een prima bakkie voor een auto van 15 jaar!!! Ik ben weer helemaal gelukkig dat ik rond kan scheuren in mn auto! Denk nog vaak terug aan de lessen…de periode dat ik nog niet zo goed kon rijden…en aan het afrijden..wat was die 1e keer toch verschrikkelijk haha! Heb me volgens mij nooooit zo ellendig gevoeld als toen, haha! Ben dolblij dat ik nu toch lekker overal heen kan met mn auto! Heb alweer bijna anderhalf jaar mn rijbewijs!!!

familie van Wijnsberge. Hartelijk dank voor het vertrouwen en de rijopleiding van onze zoon. Dat hij veel veilige kilometertjes mag maken

Lisette Stuker. Afgelopen vrijdag ben ik bij u in 1 keer geslaagd voor mijn rijbewijs! Ik had al les gehad bij een andere rijschool en 3 keer examen gedaan waarbij ik gezakt ben. Bij mij werd faalangst geconstateerd, daarop werd mij geadviseerd contact met u op te nemen. Ik heb het als erg prettig ervaren lessen bij u te volgen. U had alle tijd voor mij en legde alles rustig ‘zonder stress’ uit. En…. ik heb zelfs in Rotterdam les gehad, ik had nooit verwacht dat het zo goed zou gaan. Nu ben ik na 15 lessen bij u in 1 keer geslaagd, waarbij ik vol zelfvertrouwen heb gereden. Ik zal mij in de toekomst zeker vertrouwd en zeker voelen in de auto door u, daarvoor nogmaals mijn hartelijke dank! Ik kan u bij iedereen aanbevelen en zal het zeker verder vertellen…

Lianne Dekker. Hey Jan, ik zou even laten weten hoe het nu met rijden gaat. ik rij ongeveer 3 keer per week en voel me goed op mijn gemak in de auto, ik rij in mijn moeders auto vaak maar dit in een automaat dus probeer ik ook vaak een auto te lenen waarin ik moet schakelen om dat ook goed erin te houden! ik heb absoluut geen angst meer om te rijden en begin het echt leuk te vinden om te rijden :)  ik heb nu vaker ook lange ritjes gemaakt en ben elke keer nog erg gelukkig dat ik heb doorgezet! Harstikke bedankt nog voor alles!!

Yvonne Rinck. Hallo Jan,het is al weer even geleden dat ik les bij je heb gehad maar ik heb bewust gewacht om je te mailen en te kijken hoe het in de praktijk gaat.Ik ben nu al diverse keren naar Almere geweest en afgelopen weekend ben ik een weekend naar Groningen geweest en ik moet zeggen het gaat allemaal lekker ontspannen.Ik ben heel blij dat ik de stap heb genomen om mijn angst voor de snelweg te overwinnen mede door jouw prettige en rustige manier van begeleiden is dit goed gelukt.Nogmaals bedankt hiervoor en misschien tot ziens.

Jo Verkamman. Hartelijk dank voor de lessen die ik bij je mocht  hebben.We gaan ervoor. Vorige week de nieuwe auto gehaald en afgelopen zondag naar familie in Papendrecht geweest. Een overwinning, maar we hebben het geklaard. Ik wens je het allerbeste en alle goeds voor de toekomst.

Saskia Meesters. Hallo Jan, je vroeg mij 6wkn geleden, na mijn 10e opfrisles: ‘Laat je nog eens iets van je horen?’ Tuurlijk en hier ben ik dan! Met veel plezier rijd ik weer auto, door stad en land, alleen en samen. Ik ben zelf verbaasd, dat ik de angst en onzekerheid heb kunnen overwinnen! Fijn dat jij mij hebt geholpen!

Krista Heshof. Hoi Jan, vandaag mijn rijbewijs opgehaald en meteen in de auto gestapt. Ben zo blij als een kind! Onwijs bedankt voor de intensieve, maar toch fijne tijd bij jou in de auto. Hopelijk tot ziens.

Mary van Wees. Dag Jan, Ik rij door heel de Hoekse Waard, en met heel veel plezier. Ook rij ik naar mijn dochter in Delft, dwars door de stad. Wie had dat ooit gedacht,? Jan,blijf je voor altijd dankbaar,ik ben blij dat ik rij. Hartelijke groeten

Yvonne van den Berg. Hallo Jan, Bijna vergeten om een berichtje te plaatsen zoals beloofd. Het gaat prima met autorijden. Veel meer zelfvertrouwen gekregen door jouw lessen. Ik kan het iedereen aanraden! Veel succes verder!

Marissa Emaar. Hoe is het? Een tijdje geleden al, maar ik zou nog steeds een berichtje achterlaten. Ik heb nu een week m’n rijbewijs en een eigen kar haha en het gaat super!! In het begin was het even wennen, vooral met de koppeling en zo. Ik was ook enorm zenuwachtig. Maar het gaat echt goed en elke dag gaat het weer een stuk beter. Ik heb al lekker veel kilometers gemaakt en ik ben zo blij dat ik hem nu heb, dus ik wou je enorm bedanken voor alles. Ik zie nog wel tegen sommige dingen op maar ik doe het wel gewoon, dus ik heb echt geen rijangsten meer. Maar dat wisten we eigenlijk al. Het was alleen even wennen aan een andere auto. Ik zie je op m’n broertjes 18e verjaardag en ik hoop dat ik nog zo’n leuke sleutelhanger van je krijg haha.

Suzanne de Jong. Rijles bij Jan –> (Bijna) altijd leuk en gezellig. Rijles was een moment om te leren, maar ook een moment voor een hoop lol of een serieus gesprek. Tijdens de rijlessen had ik zo nu en dan een boze bui, omdat het allemaal weer niet wilde lukken. Had je eindelijk iets onder de knie, kwam er weer iets nieuws om te leren, zoals schakelen of spiegels kijken wat dan natuurlijk weer niet goed ging volgens Jan. Toch heb ik het allemaal geleerd, en heb ik na 2 keer afrijden mijn rijbewijs gehaald. Ik heb al snel een auto gekocht om zo veel mogelijk de weg op te gaan op advies van jou. Ik hoor ook nog vaak de regeltjes van jou door mijn hoofd gaan tijdens het rijden, vooral als ik weet dat ik iets doe wat jij liever niet had willen zien gebeuren in zijn auto. Heerlijk om dan geen commentaar te krijgen, haha. Je bent iemand die houdt van gezelligheid in de auto, geeft les op een relaxed tempo, gewoon onderdeel voor onderdeel en daarna veel oefenen. Zo nu en dan denk ik nog wel eens terug aan mijn rijlessen en dat is dan zeker een positieve herinnering. Met autorijden gaat alles prima, al ben ik af en toe blij dat je er niet bij zit. Niet omdat je flink kon zeuren (voor mn eigen bestwil uiteraard ;) ), maar omdat ik me in m’n eentje al kapot schaam voor sommige klunzige acties haha! Zo sta ik af en toe ineens voor het verkeerde stoplicht waardoor ik op een manier waarop het niet hoort, bij een andere moet proberen te komen. Met vriendinnen naast me kan dat wel eens melige buien veroorzaken haha! Pasgeleden heb ik wel iets engs meegemaakt. Ik moest onder een viaduct door in een bocht, ik ging met 80 door de bocht, en toen ik die bocht uitkwam zag ik ineens dat er file stond. Moest dus vol op de rem. Gelukkig heb ik goede remmen, maar voor m’n gevoel kwam ik 1 cm achter de auto voor me tot stilstand (was in werkelijkheid waarschijnlijk een halve tot hele meter). Ik heb toen echt met 1 hand voor mn mond en 1 aan m’n stuur gezeten..en mijn hart klopte zowat uit mijn lijf van schrik. Ik heb al flinke afstanden afgelegd, naar Overijssel, Zeeland en andere lange stukken gereden. Het gaat me allemaal eigenlijk makkelijk af. Voel me zo zeker als wat in mn auto. Ik vind het echt heerlijk! Ik had het autorijden toch echt niet willen missen. Ik zou bijna gaan begrijpen waarom het leuk is om instructeur te zijn, maar tegelijkertijd bedenk ik me dan dat je dan helemaal niet zelf rijd, en dat is juíst leuk…hmmm..! Hey, bedankt voor alles! Zou het leuk vinden om af en toe nog eens wat van je te horen!

Esther Mazee. Hoi Jan, Hier even een update van je allereerste ‘eigen’ leerling… (remember?) Al weer een jaar geleden heb ik een eigen auto gekocht, een rode peugeot 106. Over een paar weken krijgt hij z’n eerste APK (van mij dan..) en ik heb in dat jaar 16000 km gereden!!!!! Stap gewoon in de auto; totaal geen angst meer…. Heb in veel weersomstandigheden gereden: onweer, mist, bij gladheid (klein beetje…) ik draai m’n hand er niet voor om. Heb wel aardig wat zelfvertrouwen gekregen op rij-gebied!! Ben je zo dankbaar hiervoor…!! Merk wel dat als ik psychisch niet goed in m’n vel zit, dat de angst wel zo om de hoek ligt, maar ik geef er niet aan toe. Mooie website trouwens (even gespiekt!). Je bent trouwens wel bezig geweest de afgelopen jaren he? Ik hoop dat je het leuk vindt om op de hoogte te blijven.

Anne Imfeld. De dag voor kerst heel vroeg moest ik afrijden. Het was de eerste keer,en geslaagd! Wel met wat hulp van een andere examen-kanidaat die tegen me aan knalde. Ik bedoel tegen jouw auto. Oeps! Maar dat was allemaal pas na een hele reeks rijlessen. Ik vond het altijd gezellig in de auto, ook al hou ik helemaal niet van autorijden. En het lessen gaat lekker in je eigen tempo, eerst sturen, dan gassen, dan remmen, dan koppelen naar boven, dan terugkoppelen, en dan het kijken. En ondertussen ook nog straatje keren, file parkeren, stopproef, invoegen, uitvoegen enz. En als dat allemaal goed gaat examen! Jan, nog bedankt voor alles En sorry voor het aandenken op je auto.

Maaike Finee. (journaliste ANWB Auto) Zie artikel:”Bang achter het stuur!”. Voor het volledige artikel: zie: Publicaties Hoi Jan, Ik heb meteen even een kijkje genomen op de site, ziet er leuk uit! Bedankt voor je mailtje en mocht ik nog eens over rijangst schrijven, dan hoor je zeker van mij Groetjes, Maaike

Michel Freekenhorst. (VerkeersCounselor en zeer gewaardeerde collega!) Het is een genoegen om naar je overzichtelijke en representatieve site te kijken. GEFELICITEERD EN SUCCES! afz.je collega michel.

Iris Kros.Hoi Jan, Ik zag je vandaag aan het eind van de ochtend toevallig rijden op de Rhoonse Baan. Volgens mij voor het eerst dat ik je tegenkwam sinds ik mijn rijbewijs gehaald heb. Het rijden bevalt me erg goed. Helaas gisteren met mijn auto in de slip geraakt en de macht over het stuur verloren. Uiteindelijk in een diepe sloot beland (stond niet zo veel water in). Ik was meer verbaasd dan geschrokken en ben een uur later meteen weer gaan rijden. Mijn auto is misschien niet meer te redden, maar ikzelf heb gelukkig alleen flinke spierpijn en een blauwe plek. Mijn verwachting was dat ik na mijn eerste ongeluk weer wat angstig zou worden, maar daar is geen sprake van. Mocht dat nog wel komen dan weet ik je te vinden voor wat ondersteunende lessen.

Stephanie Kaars.Hai Jan, Het gaat hartstikke goed! Ik ben inmiddels bijna zeven maanden zwanger en rijd nog steeds vrolijk rond ;-) . Eerlijk gezegd weet ik niet zeker of Maaike (journaliste van ANWB Auto, red.) door mij bij jou terecht is gekomen, want ze had je website ook al gezien, maar ze vond het wel heel leuk dat ik juist bij jou die cursus had gevolgd. Die foto van mij was trouwens wel verschrikkelijk, ik ben blij dat verder niemand me heeft herkend, maar goed, ik moest zo angstig mogelijk kijken, ik geloof dat dat wel is gelukt;-). Ik hoop dat je veel vrouwen van hun rijangst af blijft helpen! (verwijzend naar artikel: “Bang achter het stuur!” uit ANWB Auto. Voor het volledige artikel, zie: Publicaties. red)

Barbara van Wijk. Je vroeg je af of ik de lessen nog wilde voortzetten, nou ik heb inmiddels mijn Greenwheels abonnement en ik rij ongeveer 1 x per week. Ik heb veel gehad aan de twee lessen bij jou maar ik wil het nu graag zelf doen en ik heb voldoende zelfvertrouwen opgebouwd om ook alleen te rijden. Heel erg bedankt voor jouw adviezen.

Esther Mazee. H0i , Hoe gaat het ermee? Het rijden bij mij gaat goed. Geen ‘gemaar’ of ‘lijkt’, maar gewoon goed. Afgelopen week heb ik mijn eerste aanrijding gehad (en voorlopig ook hopelijk de laatste..) Het was niet mijn fout, dat is voor mij het allerbelangrijkste. Ik reed op een 2-baansweg, de linkerrijstrook omdat ik links moest voorsorteren bij het naderende stoplicht. Van rechts kwam een auto, met haaievinnen voor zijn neus, die voorlangs ging en mij niet had gezien. Nou was het ook vreselijk weer, en doordat de weg zo nat was, werd mijn remweg langer, waardoor ik kon remmen wat ik wilde maar die auto niet meer kon ontwijken. BOEM! Flinke deuk in de motorkap. Nadat ik eerst totaal in paniek raakte (hyperventileren en huilen) bedacht ik dat het toch wel slim zou zijn om een kenteken te noteren voor het geval hij weg zou rijden. Toen heb ik mijn hersens weer aan het werk gezet en ben ik kalmer geworden. Uiteindelijk bleek het een hele vriendelijke man te zijn, en mochten we (mijn moeder en ik) mee naar de kantine van zijn werk, waar hij net vandaan kwam. Ben gelijk weer gaan rijden, want ik dacht: mijn rijangst gaat mij er nu niet onder krijgen. De garage had ook niet gezegd dat ik niet meer met de auto kon rijden, dus ik ben de volgende dag gewoon (?) alleen naar Goes gereden, met een gehavende auto. Wel merk ik dat er toch iets van mijn opgebouwde zekerheid weg is, maar die ben ik alweer aan het opbouwen! Oh ja, mijn moeder en ik hadden niks. De botsing was ook niet zo hard, want ik reed misschien 40 km en hij stond praktisch stil. De airbag is ook niet open gegaan. Zo, nu ben je weer enigzins op de hoogte. Loopt de rijschool nog steeds storm? Want ik denk niet dat ik binnenkort je kas nog kom spekken hoor…

Annemieke van der Vorm.Hallo Jan, Zoals beloofd zou ik nog even laten weten hoe het met me gaat nu ik het helemaal alleen zonder jou hulp moet doen.Ten eerste ik rij nog steeds en ga stap voor stap vooruit. Zoek nog niet altijd de drukte of verre bestemming op, maar krijg langzaam meer zelf vertrouwen om wel steeds verder te gaan. In het begin had ik nog wel regelmatig iets van oje nu moet ik weer, maar bleef sterk en stapten steeds weer in de auto en nu heb ik zelf zo iets van waar gaan we vandaag heen met de auto. Het gaat dus zeker de goede kant op, ik ben er nog niet helemaal maar heb vertrouwen dat dat goed komt. Ben erg blij dat ik de stap heb gezet om bij jou te gaan llessen. Bedankt voor alles en veel succes verder…

Enno van Heuveln.Ha Jan! Je hebt het mooi voor elkaar, man. Sinds zaterdag rijd ik een geweldig autootje: Toyota Corolla uit 2002. Eerste dag met zweet in mijn liezen. Nu optimaal genieten. Lang over gedaan, maar ik realiseer me dat het geen verloren tijd was. Ontzettend veel geleerd van je!!! Ben je eindeloos dankbaar. Vind je ook gewoon een goeie gast. Je moet overwegen om op je site ervaringen van leerlingen te plaatsen. Doet het goed denk ik. Hoe dan ook: dit wilde ik je even laten weten. Als ik je in de auto tref, toeter ik even tegen de regels in..! P.S. Ik rij zelden meer met twee handen aan het stuur, maar KIJK me nog steeds te pletter. En dat hou ik erin. Ook even 160 “gedaan” op de snelweg. Het ga je goed.

Angelique van Eijk.Hallo daar, ik zou nog even laten weten hoe het nu met het rijden vordert. En ik moet zeggen het gaat uitstekend, ik rijd elke dag over de snelweg en ben zelfs naar Brussel gereden en de rit voor vakantie heb ik ook gereden.Ik ben erg blij en kan het soms niet helemaal beseffen dat ik het nu echt doe, maar ik doe het dus wel! Bedankt!

Jolanda Stam.Hoi Jan, het is al even geleden, maar ik zou nog laten weten hoe het gaat. Nou tot nu toe goed, zelfs boven verwachting. Helemaal niet bang meer met rijden. Ik scheur rond in mijn Matizje ( nee hoor niet te hard. Nog bedankt voor alles en wie weet tot ziens.

Stephanie Kaars.( journaliste van “De Vriendin”) naar aanleiding van de cursus rijangstbegeleiding, waarvan verslag in Vriendin 23 2007. Hai Jan,Ik mail je nog even om te laten weten dat mijn rijangst definitief verleden tijd is;-). Een paar weken geleden was ik op vakantie in Frankrijk en daar heb ik heel wat kilometers gemaakt. Net als op de terugweg, toen heb ik zo’n 400 kilometer gereden. Het gaat hartstikke lekker en ik stap inmiddels niet meer met zweethanden achter het stuur.