Een rijschool met BOVAG-lidmaatschap staat voor kwaliteit, zekerheid en betrouwbaarheid.

Rijschool Bel-Hamel uit Maasdam, BOVAG-lid sinds 2010 behoort daarmee tot de beste rijscholen van Nederland.

Wat onderscheidt BOVAG-rijscholen?

BOVAG- rijscholen hebben een breed aanbod van rijopleidingen. Onze rijschool kent specialismen in faalangst, rijangst, autisme en ADHD. Ook mensen met een lichte beperking kunnen bij ons het rijbewijs halen. (in sommige gevallen eerst een gezonheidsverklaring of Eigen Verklaring indienen bij het CBR!)

Er wordt rijles en coaching in engels en duits gegeven in een schakelauto en automaat. Ook theoriecursussen zijn mogelijk. Daarnaast bieden wij als BOVAG-rijschool een brede service. Eventuele klachten worden via een interne afhandelingsprocedure afgewikkeld en BOVAG-rijscholen gebruiken bovendien de openbare reviewtool ‘Klantenvertellen’ op hun website. De instructeurs van de rijschool tonen het WRM-bevoegdheidspasje proactief op het dashboard van de lesauto en beschikken over een ‘Verklaring Omtrent het Gedrag’ (VOG).

In de winterperiode zijn er winterbanden onder de lesauto’s gemonteerd en bovendien zijn deze auto’s uitgebreid verzekerd. Tenslotte besteden BOVAG-rijscholen aandacht aan duurzaamheid tijdens de rijlessen en voeren zij goed zichtbaar het BOVAG-logo en de eigen contactgegevens op de lesvoertuigen.

Zekerheid, betrouwbaarheid, kwaliteit

Jan Hamelink van BOVAG-rijschool Bel-Hamel is trots op het BOVAG- kwaliteitskeurmerk voor zijn rijschool: Zeker van je zaak zijn, zo kennen consumenten de BOVAG. Die zekerheid en betrouwbaarheid golden altijd al voor onze rijschool, maar nu komt daar dus een kwaliteitskeurmerk bij. Kwaliteit van de rijopleiding is van levensbelang en dat is nog een belangrijke reden om voor onze BOVAG-rijschool te kiezen.

Onze rijschool hanteert de lesvoorwaarden zoals vermeld in de BOVAG-lesovereenkomst.

Wij zijn aangesloten bij het BOVAG-Garantiefonds Rijscholen.

 

VIJF REDENEN OM TE KIEZEN VOOR EEN BOVAG RIJSCHOOL

BOVAG Lesovereenkomst

Bij een BOVAG-rijschool krijgt vooraf de BOVAG-Lesovereenkomst. Daar staat precies in wat je hebt afgesproken met de rijschool. Zo weet je dus precies wat je kunt verwachten.

Afspraak is afspraak

Transparantie staat voorop. Afspraak is afspraak. En je kunt altijd zien waar je staat in je rijopleiding. Je weet dus precies waar je aan toe bent.

Altijd bevoegd

Bij BOVAG-rijscholen werken de beste instructeurs. Zij hebben alle bevoegdheden die ze moeten hebben. BOVAG controleert daar streng op. Je kunt altijd vragen naar de zogenaamde WRM-pas.

Altijd een plek voor je klachten

Gebeurt er toch iets waarmee je het niet eens bent? Dan kun je gratis BOVAG Bemiddeling aanvragen. Kom je er niet uit? De Geschillencommissie is een onafhankelijk en onpartijdig orgaan waarbij zowel consumentenorganisaties als BOVAG betrokken zijn. Je krijgt dus altijd ondersteuning bij klachten.

Je geld nooit kwijt

Een rijbewijs halen is een investering in je toekomst. BOVAG screent alle leden of ze financieel gezond zijn. Gaat er toch iets mis en gaat een rijschool failliet, dan is er nog het BOVAG Garantiefonds Rijscholen. Je kunt dus altijd, en wat er ook gebeurt je rij-opleiding afmaken.

Gedragscode

BOVAG-rijscholen houden zich aan de BOVAG-gedragscode. In deze gedragscode staat bijvoorbeeld dat er tijdens de rijopleiding zoveel mogelijk wordt lesgegeven door één instructeur.
Wij geven u graag een deskundig advies gebaseerd op uw persoonlijke behoeften en wensen. Neem voor professionele hulp  contact met ons op.